Padlehelg til sommeren.

Hugo, Lars og Magnus forsøker å få til en padlehelg på Magerøya i løpet av sommeren. Tanken er å padle Magerøya rundt på 4 etapper (torsdag-søndag), men dette er selvfølgelig svært væravhengig. Hver enkelt velger selv hvor mange etapper man vil være med på.

Sånn kan det også være på Nordkapp

Dersom været ikke tillater en rundtur, tenker vi å padle der det er mulig. Dvs at det kan bli Gjesvær, Skarsvåg, Sarnes, Kamøyvær osv, etter forholdene. Poenget er å få til en hel helg, der vi padler på favorittøya vår.

Mat og drikke

Det sosiale er også en viktig del av helga. En av kveldene satser vi på å ha en fellesmiddag. Da får vi brakt ut mat til leirplassen, sånn at middagen serveres når vi ankommer leirplassen. De øvrige kveldene sørger folk for egen mat.

Vi holder nå på med å sjekke litt rundt forskjellige datoer, og publiserer tidspunkt så snart det er klart.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *